Du Bois in Soy / Hotton (Bosrijk, grote tuin) 

 

 
Du Bois in Soy

 

Tarieven

& reserveren

 

Activiteiten

& omgeving

  Locatie   Contact   

 

              (<--Terug hoofdpagina)                   Contact: van Deijck, tel. 0416-365543 Loon op Zand, Nederland, mail: ardennen-villa@europe.com

Deze zeer luxe villa beschikt over een volledig omheinde tuin (perceel 3500m2) en is zeer rustig gelegen aan de bosrand vlakbij de gezellige plaats Hotton Er is een echte Sauna Barrel waar u heerlijk kunt ontspannen na een wandeling..

 

De villa heeft 5 slaapkamers, is geschikt voor 12 personen, sfeervol en modern ingericht en ligt aan een rustige bosweg. Er is een jacuzzi, groot terras met BBQ en een grote trampoline. Aan de voorzijde is een weide.

De woonkamer is compleet en sfeervol ingericht met moderne haard, televisie (met satelliet), hifi en DVD zijn aanwezig. Een vakantiehuis villa met vele extra's.

De moderne volledig ingerichte keuken bevat onder meer; koelkast, vrieskast, 4 pits fornuis, oven en magnetron.

Er is veel aandacht geschonken aan sfeervolle details.

De villa heeft 5 slaapkamers, beschikt over uitstekende bedden, dikke matrassen en hoogwaardige dekbedden. U zult hier heerlijk slapen.

Iedere verdieping heeft een eigen badkamer en toilet. Er is een ligbad en er zijn douches.

Vanuit het vakantiehuis kunt u door het bos naar het centrum van Ny lopen. Iets verderop ligt Hotton. Het gezellige Hotton beschikt over diverse supermarkten, winkels, restaurants en kroegen. Verder is dat het startpunt van vele activiteiten.

Vlakbij ligt het plaatsje Ny met kasteelhoeve. In de zomer zijn daar diverse programma's met ridders bij te wonen.

 

 

Du Bois in Soy

 

Tarieven

& reserveren

 

Activiteiten

& omgeving

  Locatie   Contact   

 

                (<--Terug hoofdpagina)                                Contact: van Deijck, tel. 0416-365543 Loon op Zand, Nederland, mail: ardennen-villa@europe.com