Albatros in Barvaux / Durbuy (Wellness, Jeu de Boule, Panorama, Golfbaan)  

 

 

Albatros

in Barvaux

 

Tarieven

& reserveren

 

Activiteiten

& omgeving

  Locatie   Contact   

 

              (<--Terug hoofdpagina)                   Contact: van Deijck, tel. 0416-365543 Loon op Zand, Nederland, mail: ardennen-villa@europe.com

Bij het gezellige dorpje Barvaux ligt de zeer luxe villa, bovenaan een heuvel. Aan de voorzijde heeft u een weids uitzicht op het dorpje Barvaux en kijkt u ook direct op hole 16 van de golfbaan van Durbuy.

 

De villa is geschikt voor 10 personen, is sfeervol en modern ingericht en ligt aan een rustige weg. Er is een jacuzzi, groot terras met lounge-set, een BBQ, een jeu de boules (petanque) baan en een groot speeltoestel..

De woonkamer is compleet en sfeervol ingericht met moderne haard. Gratis breedband internet, LCD televisie (met satelliet) en DVD zijn aanwezig. Een vakantiehuis villa.

De moderne volledig ingerichte keuken bevat onder meer; koelkast, vrieskast, 4 pits fornuis, oven, magnetron en vaatwasser. Er is een goede wasmachine aanwezig.

Op de verdieping kunt u gebruik maken van de speciale wellness- ruimte. Deze heeft een sauna en 2 open douches. Er is er ook een relaxhoek ingericht in deze ruimte

De villa heeft 4 slaapkamers, beschikt over uitstekende bedden, dikke matrassen en hoogwaardige dekbedden. U zult hier heerlijk slapen.

Iedere verdieping heeft een eigen badkamer en apart toilet. Er is een ligbad en er zijn douches. Er zijn een kinderbed en kinderstoelen beschikbaar. 

Vanuit het vakantiehuis kunt u door het bos naar het centrum van Barvaux lopen. Het gezellige Barvaux beschikt over diverse supermarkten, winkels, restaurants en kroegen.

Het vakantiehuis ligt in directe nabijheid van maar liefst 2 prachtige golfbanen. Vanuit het vakantiehuis kijkt u direct op de Golfbaan van Durbuy. Op enkele kilometers ligt golfbaan Five nations.

Vlakbij ligt het leuke plaatsje Durbuy met kasteel, tuinen en idyllische straatjes. Nabij het vakantiehuis ligt ook 'Durbuy-adventure'. Daar kunt u kanoŽn, klimmen, abseilen, vissen, en diverse andere activiteiten doen.

 

 

Albatros

in Barvaux

 

Tarieven

& reserveren

 

Activiteiten

& omgeving

  Locatie   Contact   

 

                (<--Terug hoofdpagina)                                Contact: van Deijck, tel. 0416-365543 Loon op Zand, Nederland, mail: ardennen-villa@europe.com